Hva du må huske på når det gjelder logoer

08.11.2012 16:47

Logoer har ikke alltid hatt like stor verdi til å begynne med. I 1971 tok det Knight og Davidson bare å investere rundt 35 dollar for å ha Nike logoen designet. Foreløpig rangerer Nike tjuefemte på listen over de 100 mest verdifulle merkevarer, og bærer med seg verdien av mer enn 13 milliarder dollar! Hvem ville trodd at en 35 dollar investeringen for en enkel logo ville ha nådd til milliarder av dollar i dag? Vel, det var ikke bare på grunn av logoen som gjorde Nike så verdifull som de er i dag. Du må legge til på listen antall år og de andre milliarder av investeringer selskapet har gjort, for å gjøre sin logo meningsfylt, gjenkjennelig og appellerende til kjøpere.

Nike logoen sammen med hele merkevaren har vist seg å være verdifull, fordi folk har etablert en tiltrekning til å kjøpe produkter som er merket med den berømte logoen.

Kanskje er du i start fasen av virksomheten din, og du vurderer om din logo vil gjøre bedriften din suksessfull? Svaret vil alltid være avhengig av hvor du kjøper designet fra, og kanskje litt flaks at folk vil komme til å anerkjenne og akseptere det. Du kan alltid håndplukke hvordan den skal være og få en designer til å lage logoen din slik at den vil fange folks oppmerksomhet.

Spørsmålet om ditt logo design gjør din bedrift til en suksess, vil du finne ut etter hvert som du begynner å bruke den. For det første, vil du bare bli nødt til å skape den beste logoen mulig, du trenger noe som vil fange folks oppmerksomhet og samtidig spørre deg om logoen gjør jobben sin med å representere bedriften din. Hvis ikke, må du kanskje skifte designer. En god logo kan hjelpe deg med ta opp konkurransen med andre konkurrenter.

Alle foretak begynner med navngiving og merkevarebygging. For ytterligere å forbedre og fullføre etableringen av virksomheten din blant folk, kan det å legge til en god logo være en fin ide. Du kan maksimere bruken av firmaets logo, ved å ha det i alle ting du sender ut som brevpapir og selvfølgelig visittkort og e-signaturer.

Logoer kan hjelpe deg å få din bedrift til nye høyder, forutsatt at du vet hvor du skal ta logoen i bruk, for best mulig effekt. Både eksepsjonelt konsept og gjennomføring er viktige elementer i en firmalogo, kan sikre at bedriften din lykkes.