Logo variasjoner

26.09.2012 18:45

 

Når vi er klare til å gjøre noe nytt og viktig, ønsker vi å sikre at vi får alt rett, spesielt i næringslivet. I dag er konkurransen så alvorlig at bedrifter gjør sitt beste for å minimere noen sjanser av tap. På grunn av dårlig økonomi, er arbeidsgivere svært forsiktige i forhold til hvor de tilbringer eller investerer pengene sine. De er enda mer på vakt når de må bruke penger for å lage noe så viktig og betydningsfull som sin merkeidentitet, dvs. logo design. De ønsker jo ikke å bare gi pengene sine til rett designer, men de ønsker å få den perfekte logoen for å representere sin virksomhet.

Nå, for å sikre at designer ikke gir deg et vanlig design, må du vite de vitale elementer som vil gjøre din logo til et vellykket merkevare image. Så, her er de 5 tipsene som du må vite for å evaluere din logo og veilede designer.

 
 

1 – Gjør det enkelt: Ditt logo design er et lite kunstverk eller en modell. Å putte på for mye sminke eller tunge klær vil gå mot sin hensikt. Så, hva du trenger å gjøre er å holde logoen enkel. Logo design eksperter anbefaler faktisk at du unngår å skape kompliserte design som folk ikke vil være i stand til å huske enkelt. En enkel logo er ikke bare lett å huske, den gjør også at din bedrift ser profesjonell og elegant ut.

2 - Bruk 2 farger maks: Ved å bruke for mye farger, vil logoen virke overveldende. Du ønsker ikke å lage en tegneserie, du vil lage din bedrifts identitet. Derfor må den se riktig og profesjonell ut. Hvis du bruker for mange farger, vil logoen din bli uinteressant. Du vil vel ikke at flok bare skal se på designet, du vil ha dem til å stole på din bedrift også. Dermed brukes maks 2 farger. Dette vil også sikre at logoen ser bra ut i svart og hvitt også.

3 – Illustrere forretnings modell: Siden logoen representerer din bedrift, må du sørge for at den riktig representerer bedriften. Etter å ha sett på logoen, hvis en person tror at du eier en fast food-restaurant, selv om du eier en datamaskin butikk, så er det noe galt med logoen. Det kan være iøynefallende med en god fargekombinasjon, men hvis det ikke er mulig å skille bedriften din fra en annen, så er den rett og slett ubrukelig.

4 - Ikke fornærme andre: Formålet med virksomhets identiteten din er å tiltrekke potensielle kjøpere, ikke fornærme dem i det hele tatt. Du må sørge for at din logo ikke går mot noen religiøse eller politiske oppfatninger av hvem som helst. Så, dette er noe man må eksplisitt fortelle designer.

5 – Ulike størrelser: Din logo vil bli brukt på ulike plattformer for å markedsføre virksomheten din. Derfor må du sørge for at du enkelt kan endre størrelsen uten å miste noen av detaljene. Hvis det blir rotete når du endrer størrelsen på logoen, vil den ikke se profesjonell ut i det hele tatt.

Ved å sikre at du beholder disse tipsene i bakhodet når du oppretter ditt logo design hos lagelogo.com, får du mer for pengene.